Baka Prase: "Svi su se gurali da dođu do mene, a onda je nastao haos"

Vrištanje, lomljava, histerija, za one starije, kao u vreme "Bitlsa". U jednom tržnom centru u Novom Sadu u subotu je nastao totalni kolaps. Nije bila bomba, nije bio ni teroristički napad, nije došao ni Džastin Biber. Histerija je nastala zbog najpopularnijeg domaćeg jutjubera. Baka Prase paralisao je Novi Sad, a zbog njegove posete tom tržnom centru morala je da interveniše policija.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.01.2019.

14:07

Baka Prase:
Foto: Printscreen Youtube

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, bio je gost na televiziji Prva,na kojoj je govorio o tome šta se dogodilo u subotu u Novom Sadu i zašto je morala da interveniše policija.

"Policiju nisam zvao ja, već organizator. U startu je bio plan da se slikam sa fanovima koji su došli. Nisam ni znao da ih je toliko došlo", rekao je gostujući na TV Prva Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

On se oko 45 minuta fotografisao sa fanovima, kojih je prema procenama organizatora bilo oko 10.000.

"Onda sam čuo da je jedna devojka pala u nesvest, da je izbila tuča... Svi su se gurali da dođu do mene, a onda je nastao haos.. Kad se slomio jedan štand, ljudi iz organizacije i kad su čuli da se jedna devojčica onesvestila, odlučili su da me izvuku iz tog tunela", objasnio je Baka Prase.

Kako planira da "unovči" svoju popularnost pogledajte u video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: