- Vesti -

Kad o refomi pravosuđa Tramp priča s reperom i muzičarem...

Nedavno je objavljeno da će poznati reper Kanje Vest biti gost Bele kuće i američkog predsednika, a nije prošlo mnogo, svetski mediji sad javljaju da će im se na toj večeri pridružiti i muzičar Kid Urban.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitajte još:

Posle starlete, sad i poznati reper na večeri kod Trampa

Svi oni i zet predsednika sastaće se večeras u Beloj kući, a navodno će razgovarati o reformi pravosudnog sistema, ali i o nedostatku posla u Čikagu. Pre toga, oni će prisustvovati potpisivanju Zakona o modernizaciji muzike, navodi Consequence of Sound.

Cilj zakona je da se poboljšaju uslovi plaćanja umetnicima. Prošlog meseca zakon je jednoglasno prošao Senat.

Inače, Kanje Vest nije prvi put u Beloj kući, a poznato zdanje posetio je 2016. godine odmah nakon izbora Donalda Trampa za predsednika SAD. Ni Kid Urban takođe nije prvi put u poseti Trampu. U Beloj kući je bilo i na obeležavanju 100 dana mandata američkog predsednika.

Vesti

Kesić: "Pst, gospodine predsedniče! Šta ako neprijatelj čuje?" VIDEO

"Pst, gospodine predsedniče! Pa kamere snimaju! To se ne priča javno. Šta ako neprijatelj čuje? Šta ako krene 90.000 Bugara, al' ne na doček? Kao ja, krenem sutra na odmor, recimo i obznanim: Dragi prijatelji, 10 dana neću biti kod kuće, adresu znate, ključ je ispod otirača, da ne može baš svako da ga nađe. I da, sva ušteđevina mi je čim uđete levo na stočiću, a ženin nakit... To već ne bih mogao da otkrivam. Al' dobro, k'o da će neko stvarno da uđe. Druga fioka u kutiji od cipela."

Vesti ponedeljak 22.10. 09:50 Komentara: 50
strana 1 od 130 idi na stranu