- Vesti -

Kad o refomi pravosuđa Tramp priča s reperom i muzičarem...

Nedavno je objavljeno da će poznati reper Kanje Vest biti gost Bele kuće i američkog predsednika, a nije prošlo mnogo, svetski mediji sad javljaju da će im se na toj večeri pridružiti i muzičar Kid Urban.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitajte još:

Posle starlete, sad i poznati reper na večeri kod Trampa

Svi oni i zet predsednika sastaće se večeras u Beloj kući, a navodno će razgovarati o reformi pravosudnog sistema, ali i o nedostatku posla u Čikagu. Pre toga, oni će prisustvovati potpisivanju Zakona o modernizaciji muzike, navodi Consequence of Sound.

Cilj zakona je da se poboljšaju uslovi plaćanja umetnicima. Prošlog meseca zakon je jednoglasno prošao Senat.

Inače, Kanje Vest nije prvi put u Beloj kući, a poznato zdanje posetio je 2016. godine odmah nakon izbora Donalda Trampa za predsednika SAD. Ni Kid Urban takođe nije prvi put u poseti Trampu. U Beloj kući je bilo i na obeležavanju 100 dana mandata američkog predsednika.

Vesti

Ruski konzul uzalud je učio Karađorđa da pije čaj s rumom

Prva slava Karađorđevića bio je Sveti Kliment (25. novembar/8. decembar). Kao i svaka srpska kuća, i Karađorđevići su slavili krsno ime. Od drugih slava ona se razlikovala samo utoliko što su Karađorđevići, kad su bili vladari, slavi pridavali nešto veći značaj zbog zvanica koje su dolazile na čast i gošćenje.

Vesti sreda 31.10. 14:52 Komentara: 5
strana 1 od 140 idi na stranu