Menadžerka zabranila dečaku bez ruku da jede u njenom restoranu

Jedan restoran u američkoj državi Arkanzas optužen je za diskriminaciju pošto je njegova menadžerka zabranila trogodišnjem dečaku da u njemu jede.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.06.2018.

13:38

Menadžerka zabranila dečaku bez ruku da jede u njenom restoranu
Printscreen YouTube/ABC Television Stations

Trogodišnji Vilijam, koji je rođen bez ruku, u restoranu Ajhop (IHOP) je sedeo na stolu, stopalima prinosio vafle ustima i jeo.

Dečak bez ekstremiteta tako je naučio da jede na terapiji, pošto je to i jedini način na koji može da jede.

Menadžerka restorana je izgrdila malog Vilijama, govoreći mu da prestane to da radi, kao i da je takav način unosa hrane nehigijenski.

"Upitala sam je da li tako sve ostale goste pita da li su oprali ruke pre nego što su seli da jedu", izjavila je dečakova uznemirena majka Aleksis Benkroft.

Ona je, inače, pre jela, svom sinu oprala noge u toaletu restorana. Nakon neprijatnog incidenta, porodica malog Vilijama je napustila restoran ne plativši račun.

Radnici restorana Ajhop, posle incidenta, javili su se majci putem Fejsbuka i, uz izvinjenje, izavljivali da se stide zbog neprijatnog događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

20 h

Podeli: