Gole Ukrajinke se snimale i slikale nasred puta u Škaljarima; Sud: "Bestidno" FOTO

Tri mlade Ukrajinke koje su se fotografisale nage nasred ulice u Škaljarima kažnjene su novčano, u iznosu od po 450 evra, zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Život

Izvor: B92

Petak, 09.07.2021.

10:16

Gole Ukrajinke se snimale i slikale nasred puta u Škaljarima; Sud:
Foto: Profimedia

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi kaznila je novčano ukrajinske državljanke D.O. (19), V. R. (21) i R. K. (21), koje je kotorska policija privela juče, nakon što su se na javnom mestu skinule gole i fotografisale.

"One su se 8. jula, oko 15 časova, u mestu Škaljari na javnom jestu, odnosno na delu regionalnog puta Kotor–Trojica, ponašale bestidno", potvrđeno je "Vijestima" iz budvanskog Suda za prekršaje.

Kako, navodno, piše u presudi, one su se "skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta". Zbog tog prekršaja kažnjene su novčano, u iznosu od po 450 evra, dodaje se.

"Novac su dužne da uplate odmah pre pravosnažnosti ješenja na žiro račun Budžeta Crne Gore. Okrivljene mogu da plate dve trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u celosti plaćena", pojašnjeno je u presudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: