Život

Četvrtak, 17.03.2022.

08:10

Razvod nije prošao glatko: Svetozar Cvetković nije hteo da napusti stan na Vračaru

Nedavno je javnost saznala da su glumci Svetozar Cvetković i Jelena Đokić rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine. Problemi su navodno počeli tokom pandemije koronavirusa, a razvod, prema pisanju domaćih medija, nije prošao glatko.

Izvor: Kurir

Razvod nije prošao glatko: Svetozar Cvetković nije hteo da napusti stan na Vračaru
Foto: Profimedia/Filmstill

Navodno, dogovoru o podeli imovine prethodila je svađa. Glumica je želela da ostane u stranu na Vračaru, u kom su živeli, ali njen bivši suprug nije na to pristao. Cvetković je već jednom ostavio stan prvoj ženi, pa je odlučio da više to ne čini, već je Jeleni kupio manji u blizini.

"Izašao sam već jednom iz svog strana na ulicu. Sada za to nemam više snage", poverio je glumac bliskom prijatelju nakon što mu je rekao da je Jelena tražila od njega da napusti stan.

Bivši upravnik Ateljea 212 ipak s Jelenom nije ostao u lošim odnosima. Na kraju su uspeli da se dogovore, pa je njemu ostao veliki stan, dok je njoj kupio manji. Obaveze oko dece će zajedno obavljati.

Podsetimo, Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Predstavnici sedme umetnosti su se upoznali 2000. godine, a venčali su se šest godina kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Povlače se, kraj?

Trupe američke vojske počele su da se povlače iz Nigera, kako se navodi u zajedničkom saopštenju vojnih resora SAD i Nigera.

11:14

9.6.2024.

1 d

Podeli: