"To socipate samo mogu da urade" - srpski jutjuber prokomentarisao ponašanje Bake Praseta

Zainteresovanost šire javnosti je probudio niz događaja sa influenserima, pa je jedan od poznatih jutjubera pod imenom Muđa, prokomentarisao navodni povratak kolege Bake Praseta u Srbiju.

Život

Izvor: B92

Subota, 08.01.2022.

16:45

Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages 13, april, 2019

Iako je u domaćim medijima kružila vest o tome da je srpski jutjuber kojeg prati dobra većina tinejdžera, Baka Prase, napustio Srbiju i preselio se u Amsterdam. Nakon toga je objavio novi video u kojem se izjasnio kako će se u Srbiju vratiti.

Takav potez je prokomentarisao takođe poznati jutjuber Muđa, kojem je po svemu sudeći ovakvo ponašanje njegovog kolege čudno.

"Samo ovo ću da kažem, niko normalan ne može da se ponaša, kako se ponaša Baka", rekao je on u videu.

"To su sociopatski nagoni, to nije normalno, ja ne mogu u jednom videu da budem "život mi nema smisla" , a sledeći video da bude "idemo najjači sam bre", osim ako ne manipulišeš publikom", dodao je Muđa objašnjavajući razliku između dva različita ponašanja.

"Iskreno, što je najgore, on radi to u roku od dva dana, prvo si ovakav pa si onakav, što je najgore ljudi ne primećuju, nego su u fazonu "to legendo", zaključio je jutjuber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

19 h

Podeli: