Život

Ponedeljak, 04.10.2021.

09:56

Posle Ilona Maska – Karl Marks FOTO

Bivša devojka Ilona Maska, muzičarka Grajms, slikana je kako čita "Komunistički manifest" nemačkog filozofa Karla Marksa.

Izvor: B92

Posle Ilona Maska – Karl Marks FOTO
Foto: Profimedia

Na fotografiji se vidi muzičarka kako sedi sama na trotoaru ili šeta ulicom sa knjigom u rukama, i ovo je prvi put da je viđena u javnosti nakon raskida sa milijarderom.

Grajms i Mask raskinuli su krajem septembra nakon tri godine veze. Mask je za strane medije rekao da je s muzičarkom i dalje u dobrim odnosima i da zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xiiju.

"I dalje se volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima", rekao je Mask.
Foto: Profimedia
Grajms je nakon raskida sa milijarderom objavila je na Instagramu novu pesmu s naslovom "Ljubav", koja je, kako navodi, bila reakcija na "povredu privatnosti, ružnih naslova, onlajn mržnje i zlostavljanja paparaca" koje je doživela tokom proteklih dana, nakon što je u javnosti odjeknula vest o raskidu.

Muzičarka se takođe našalila se da će na jednom od Jupiterovih meseca pokrenuti komunu za lezbijke.

Čini se da je pevačica uspela da šaljivo odgovori na ugovor Maskove kompanije sa Nasom vredan 178 miliona dolara, koji im je pomogao da stignu do Jupiterovog meseca Evrope u pokušaju da saznaju da li je nastanjiv ili nije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: