Ženama stare farmerke važnije od seksa

Nedavno istraživanje pokazalo je da više od četvrtine Britanki veruje da bi uvlačenje u stare farmerke predstavljalo veće zadovoljstvo od seksa.

Izvor: B92

Sreda, 30.12.2009.

14:43

Default images

Žene više maštaju i o tome da ponovo navuku svoje omiljene farmerke nego o holivudskim srcolomcima, poput Džordža Klunija i Breda Pita.

Oko 35 odsto Britanki još čuva stare farmerke iz vremena kada su bile vitkije u nadi da će jednog dana ponovo moći da ih obuku.

Na pitanje kako bi se osećale kada bi opet mogle da ih nose, 29,1 odsto njih je reklo bolje nego posle seksa, 28 odsto bolje nego kada bi dobile vest o unapređenju na poslu, a 20 odsto bolje nego kada bi osvojile premije na lutriji.

"Žene se vežu za par farmerki u kojima su izgledale i osećale se sjajno", kazala je predstavnica kompanije "Spešel K" koja je naručila istraživanje.

"Koriste ih kao sredstvo motivacije dok su na dijeti i pritom nije važno koliko su farmerke stare", dodala je ona.

Istraživanje je pokazalo da postoji osećaj euforije i navala endorfina kod žena kada uspeju da se ponovo uvuku u omiljene farmerke i da se to osećanje može meriti sa nekim najvećim zadovoljstvima u životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: