Uhodila je i uznemiravala mnoge fudbalere: "Ne kupujem hranu, samo SIM kartice..."

Orla Sloan, influenserka koja se na društvenim mrežama koristi imenom "Devil Baby", uhodila je i uznemiravala trojicu fudbalera Premier lige, objavio je Prekršajni sud u Vestminsteru, prenosi The Mirror.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2023.

10:23

Default images

Problematična plavuša navodno je poslala na desetine SMS-ova ali i poruka na WhatsAppu i Instagramu fudbaleru Čelsija, Mejsonu Mount, njegovom saigraču Benu Čilvcelu i bivšem saigraču Biliju Gilmorou. Čak je nekoliko puta zvala i svu trojicu.

Orla i Mount navodno su imali kratkotrajnu aferu, a influenserka je koristila nekoliko različitih telefonskih brojeva i profila na društvenim mrežama kako bi progonila fudbalere. Čak je lažno tvrdila i da čeka Gilmourovo dete, iako sa njim nikad nije imala seksualne odnose.

Sloan se na sudu izjasnila krivom za uhođenje, a sve optužbe protiv nje odnose se na period od juna do oktobra prošle godine. Puštena je na slobodu uz kauciju, a saslušanje pre izricanja kazne zakazano joj je za 20. jun. Proglase li je krivom, preti joj i zatvorska kazna.

U sudnici je rečeno kako su Mount i Sloan imali seksualan odnos nakon što su se upoznali na kućnoj zabavi kod Bena Čilvela u novembru 2020. godine. Ostali su u kontaktu još oko šest mjeseci, a onda je Mount odlučio da okonča vezu.

"Nakon što je o tome obavestio Orlu, počelo je ‘bombardovanje‘ porukama. Molio ju je da prestane sa tim, ali je ona nastavila pa je na kraju morao i da blokira njen broj. Ipak, počeo je da prima poruke sa drugog broja", naveo je tužilac.

Sloan je navodno koristila više od 20 različitih brojeva telefona kako bi maltretirala Mounta. U jednj poruci mu je čak napisala:

"Prestala sam da kupujem hranu kako bih imala više novca za nove brojeve. Biću brža od tebe".

"Zabrinuo sam se, kao da je imala neku bolesnu fiksaciju na mene, nisam znao za što je sposobna. Ona zna otprilike gde živim i gde treniram. Bio sam u strahu da će mi banuti na trening", rekao je zastrašeni fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: