Hju Grant otkrio pikanterije iza kamera na setu: "Opijanja, zaljubljivanja, šeme..." VIDEO

Glumac Hju Grant smatra da su mobilni telefoni učinili filmske setove "jako čudnim" jer se glumci više ne opijaju i "ne zaljubljuju jedni u druge".

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2023.

21:16

Hju Grant otkrio pikanterije iza kamera na setu:
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Grant je dao komentar tokom gostovanja u "The Late Show With Stephen Colbert", gde je promovisao svoj novi film "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", koji se temelji na poznatoj stonoj igri Dungeons & Dragons. Kolbert je pitao Granta da li je neko od njegovih kolegao pokušao da ga natera da igra igru koja se temelji na filmu, nakon što je glumac priznao da je nikad nije igrao i da je ne razume.

"Mislim da je Kris Pajn povremeno pokušavao. Pričalo se o tome, ali ne znam. Filmovi su sada tako čudni. Čudni su jer u stara vremena do kraja druge nedelje svi smo se uveče opijali i večerali i zaljubljivali jedni u druge i sve to. Sve je to prestalo zbog telefona. Svi idu kući i gledaju Tviter. To je tako tužno", rekao je Grant. "Dakle, ako ne bude bilo telefona na setu, biće još afera?" Kolbert ga je zatim upitao.

"Da, mislim da je tako. Znate, Tarantino je zabranio telefone na svom setu i to je sasvim u redu. A ljudi tamo, oni se svi međusobno kr*šu, tako mi je rečeno", rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: