Glumica hitno odvedena na psihijatriju: Ostaje na posmatranju FOTO

Nekadašnja zvezda Amanda Bajns smeštena je na psihijatrijski deo nakon što je gola lutala ulicama Los Anđelesa, saznaje TMZ.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2023.

10:11

Glumica hitno odvedena na psihijatriju: Ostaje na posmatranju FOTO
Foto: Profimedia

Glumica je uhvaćena kako šeta potpuno gola ulicama Los Anđelesa.

Ona je, kako se navodi, u jednom trenutku mahnula vozaču, i rekla mu da je "prolazi psihotična epizoda", a zatim je sama pozvala policiju, prenosi TMZ.

Oni su ubrzo došli i odveli je u stanicu, a eksperti za mentalno zdravlje su joj odredili zadržavanje na psihijatriji koje obično traje do 72 sata, ali može biti produženo ukoliko je potrebno.

Glumica je trebalo u subotu da se pojavi na jednom događaju, ali je izostala zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Amanda se proslavila ulogom u filmu "Ona je muško" i emisiji "Amanda šou". Kasnije je otkriveno da boluje od bipolarnog poremećaja, a onda je starateljstvo nad njom prepušteno drugima na osam godina. Starateljstvo je ukinuto pre nepunih godinu dana, a glumica je sve vreme imala veliku podršku svojih roditelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: