Hitno operisan bubnjar Roling Stounsa

Bubnjar popularnog rok- benda "The Rolling Stones" Čarli Vats, hitno je operisan, pa je zbog toga morao da se povuče sa turneje u Sjedinjenim Američkim Državama, piše "The Sun".

Izvor: B92

Četvrtak, 05.08.2021.

11:41

Hitno operisan bubnjar Roling Stounsa
Foto: Profimedia

Čarlija su operisali u Londonu, a kako prenose strani mediji, hirurški zahvat je prošao bez komplikacija. Njegovi zdravstveni problemi otkriveni su tokom rutinskog pregleda svih članova benda.

"Bar jednom, moj tajming je malo loš", našalio se nakon operacije.

Bend je zakazao turneju "No Filter SAD", koja će početi sledećeg meseca, a Čarlija će zameniti bubnjar Stiv Džordan.

Kako kaže bubnjar poznatog engleskog rok-benda, nije hteo da razočara fanove otkazivanjem ili odlaganjem koncerta, jer su to već doživeli tokom pandemije koronavirusa.

"Radim na tome da se vratim u formu, međutim, moram da prihvatim savet stručnjaka koji su rekli da mi oporavak mogao da potraje. Nakon svih razočaranja zbog odlaganja turneje zbog kovida, ne želim da obožavaoci benda u SAD-u, koji imaju karte, dožive još jedno otkazivanje ili odlaganje. S toga sam zamolio prijatelja Stiva Džordana da me zameni", ispričao je Čarli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: