"Megan je lagala"

Pre venčanja Megan i princa Harija 2018. godine, Ninaki Pridi, najbolja prijateljica iz detinjstva i deveruša vojvotkinje na njenom prvom venčanju s Trevorom Engelsonom, rekla je za "Dejli mejl": "Megan je uvek bila fascinirana kraljevskom porodicom. Želi da bude sledeća princeza Dajana".

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2021.

11:56

Foto: Profimedia

Megan Markl je u "intervjuu decenije" rekla Opri Vinfri da nije odrasla "znajući mnogo o kraljevskoj porodici" i da nije bila spremna za ulogu koju će zauzeti u njoj, ali njena najbolja prijateljica iz detinjstva tvrdi da je to laž i da je Megan Markl bila oduvek fascinirana dvorom.

Vojvotkinja od Saseksa (39) upotrebila je dvosatni intervju kako bi otkrila kako je u "firmu" ušla "naivno", objasnivši da ju je Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, učila kako treba da se pokloni pre susreta s kraljicom u Kraljevskoj loži u Vindzoru.
Ninaki sa Markl, Foto: Profimedia
Megan je dodala je da "nikad nije guglala svog supruga" kad je prvi put počela da se zabavlja s princom Harijem, ali da je zato morala da progugla britansku himnu.

Međutim, Megan je priznala da je poznavala suprugovu rođaku princezu Jevgeniju pre susreta s njim na njihovom prvom sastanku, za koji se priča da ga je dogovorila dizajnerka Miša Nonu, čiji je bivši suprug Aleksander Gilkes bio prijatelj i s princom Harijem i s princom Vilijamom u Itonu.

Fotografija petnaestogodišnje Megan kako pozira u centru Londona, pa ispred Bakingemske palate, s prijateljicom Ninaki, tokom evropskog putovanja 1996. godine, pojavila se pre velikog vojvotkinjinog dana.
Foto: Profimedia
Autor knjiga o kraljevskoj porodici Robert Džobson je naglasio da ne veruje u Meganine tvrdnje da je u sve ušla nepripremljena. Megan je neiskrena od početka otkad tvrdi da nije znala ko je princ Hari. Puna entuzijazma je pričala o članovima kraljevske porodice u intervjuu povodom veridbe", rekao je Džobson.

Ninaki Prida je ispričala i da je njenu nekadašnju prijateljicu Megan jako zanimala kraljevska porodica.

"Znam da je bila fascinirana njom. Imala je knjigu o princezi Dajani na svojoj polici i čak mi je dok je bila još s Trevorom rekla da bi htela da otputuje u London i ostane tamo barem mesec dana. Ne sećam se kad je to tačno bilo, ali bila u braku sa Trevorom i glumila je u seriji 'Suits'", rekla je Ninaki Prida i dodala:

"Nisam bila šokirana niti čak iznenađena kad sam čula za princa Harija. Znam da je nekad volela da gleda filmove 'Princezini dnevnici' o devojci iz naroda koja je postala deo kraljevske porodice. Jako ju je obuzela ta ideja", dodala je Ninaki Pridi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: