"Odavno nije izgledala ovako loše"

Pevačica Britni Spirs napustila je psihijatrijsku kliniku u kojoj je, kako tvrdi njen bivši saradnik, bila smeštena od januara ove godine.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

11:47

Foto: Gettyimages

Britni Spirs juče su paparaci slikali kako izlazi iz jednog hotela na Beverli Hilsu sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom Semom koji ju je sve vreme štitio od fanova i novinara.

Britni je u rukama nosila patike, telefon i torbu, a bila je u papučama i kratkoj haljini, raščupane kose i zbunjenog izraza lica.

"Odavno nije izgledala ovako loše", samo je jedan od komentara pevačicinih fanova na društvenim mrežama, a kojih je u velikom broju bilo ispred hotela iz kog je izašla, piše 24sata.hr

Naime, Britni je hospitalizovana, prema tvrdnji njenog bivšeg saradnika protiv svoje volje u mentalnu ustanovu, gde joj je ukazana pomoć.

Ona je posle vesti da je njenom ocu, koji je imao operaciju i proveo na klinici 28 dana, odlučila da se okrene porodici.

Međutim, kako pišu strani mediji, Britni je u jednom trenutku prestala da uzima terapiju koju je pila još od 2007. godine, kada je doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo u jednom frizerskom salonu u Los Anđelesu.

Zbog toga je odluka porodice bila da je smeste u ustanovu kako bi joj pomogli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: