Kad starleta jednim tvitom zaradi više od Trampove godišnje plate

Svoje finansijsko carstvo starleta Kim Kardašijan uvećava drastično svakog dana, a armija sledbenika koju čini 116 miliona pratilaca širom sveta u tome joj svesrdno pomaže. Naime, uticaj koji ima ona debelo naplaćuje.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2018.

10:30

Kad starleta jednim tvitom zaradi više od Trampove godišnje plate
Foto: Getty

Prema pisanju portala "STAT" koji je imao uvid u ugovor između Kim i medicinske kompanije "Duchesnay" navodi se da je Kardašijanka dobila pola miliona dolara za objavu jednog jedinog posta. U pitanju je objava o tableti koja pomaže kod jutarnjih mučnina.
Portal je tako izračunao da je ona jednom objavom zaradila više od američkog predsednika Donalda Trampa čija je godišnja plata 400.000 dolara. I ono što je zanimljivo je činjenica da post objavljen još 2015. godine kad je Kim imala manje pratilaca, pa je njena cena verovatno shodno uticaju od tada skočila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: