Začinite vikend besplatnom dostavom: Wok je stigao na Wolt

Slažete se da postoje dani kada sebi treba dati malo oduška. To su oni dani kada je ok spavati do podneva, a ostali deo dana provesti pitajući se samo jedno pitanje: Šta ćemo danas da klopamo? U nastavku vas čeka top 5 preporuka za jedan takav vikend. Možda baš ovaj koji sledi...

Život

Izvor: B92

Petak, 13.03.2020.

11:00

Začinite vikend besplatnom dostavom: Wok je stigao na Wolt
Foto: Promo

1 - BESPLATNA DOSTAVA

Prošao je dan zaljubljenih, potom i 8. mart, ali za Wolt, dani darivanja tek slede.

Ovog vikenda, tačnije 13, 14. i 15. marta, dostava preko Wolt aplikacije biće potpuno besplatna, i to iz svih restorana. Iskoristite ovaj trenutak i iz svoje fotelje naručite omiljeno jelo koje će na vašu kućnu adresu stići toplo, sočno i ukusno.

2 - WOK REPUBLIC

Kako i sreća nekada dolazi u paru, pored besplatne dostave, Wolt timu se od skoro pridružio i dobro poznati restoran azijske kuhinje - Wok Republic! Mesto koje je zauvek izmenilo "street food" kulturu u Beogradu, od danas će moći da promeni i "food" kulturu u vašem domu.

Jer osim što ćete moći da zavirite u svet orijentalnih ukusa i mirisa, i dalje ćete moći da uživate sve pogodnosti online plaćanja debitnom ili kreditnom karticom preko Wolta. Nema gubljenja vremena, odlaska do bankomata, niti ponovnog logovanja na aplikaciju ukoliko ste je već aktivirali... Svi znaju da Kung-pao nudle ne mogu da čekaju!
Foto: Promo
3 – CHEAT DAY

Osim azijskih specijaliteta, preporuka je da preko vikenda naručite i neko svoje omiljeno jelo. Ono što vam greje dušu i teši kada ste tužni. Bilo da pričamo o hamburgeru sa puno sira, pici sa ljutim prelivom, bifteku sa sosom od bibera ili najslađim punjenim krofnama, neka predstojeći dani vikenda budu bez specijalnih ograničenja.

Na Wolt aplikaciji možete naći zaista veliki broj restorana i kuhinja koji vas mogu inspirisati da probate i nešto novo, drugačije od onog što obično naručujete. Vaše je samo da skrolujete, a dok se odmarate od tolikog razmišljanja ili pratite dolazak Wolt kuriri kroz beogradsku vrevu, on će vam već biti pred vratima.

4 – POZOVITE PRIJATELJE

Iskoristite slobodne dane za druženje i pozovite svoje prijatelje u posetu. Preko Wolta, podjednako prijateljski nastrojene aplikacije, naručite klopu koja će vam stići u najkraćem roku. Nekada i pre samih gostiju.

Nazdravite uz po koju čašu vina i pustite omiljenu pesmu. Nekada vam za dobar provod nije potrebna kafana. Nekada je dovoljno dobra i "kućna atmosfera".
Foto: Promo
5 – BEZ STRESA

Ne dozvolite da vam išta poremeti vikend. Ni obaveze. Ni redovi. Ni galama. Ni gužva. Zaboravite na sve ono što vas opterećuje tokom radne nedelje, a ono što možete, makar kada je reč o kuvanju, jeste da se prepustite pravim profesionalcima.

Dozvolite da Wolt aplikacije radi sve za vas, a i ukoliko dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, lokalna korisnička podrška druge najbrže rastuće evropske kompanije prema navodima "the Financial Times" magazina, će vam rešiti taj problem.

Ideje su tu. Na vama je da ih poslušate i kvalitetno provedete vikend koji sledi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: