- PR članak -

Otvoren prvi Nespresso butik u Srbiji

Nakon ulaska na tržište kroz online prodaju Nespresso, globalno popularni brend kafe, otvorio je i prvo prodajno mesto u Srbiji!

Podeli
Nespresso butik
Nespresso butik

Od danas, svi ljuibitelji kafe moći će da dožive pravo Nespresso iskustvo u butiku, u tržnom centru Delta City, u Beogradu.

Na licu mesta Nespresso stručnjaci predstaviće vam čitavu priču o kafi, o njenom poreklu i raznovrsnim aromatičnim notama, a mogu vam pripremiti i šoljicu kafe da degustirate.

Nespresso kapsule
Nespresso kapsule

Kako Nespresso bira samo vrhunska zrna, njegovu kafu karakterišu prefinjene arome koje se ogledaju kako u ukusu, tako i u primamljivim aromama, a posetioci će moći da biraju među 25 različitih ukusa, prema svom raspoloženju i senzibilitetu.

Nespresso

Doživi Nespresso
Doživi Nespresso

Nespresso je započeo svoju uspešnu priču sedamdesetih godina kada je mala espresso mašina pojednostavila proces pripreme vrhunske kafe kod kuće i izazvala pravu revoluciju. Od tada se brend proširio na čak 76 zemalja, a od sada je dostupan i u Srbiji.

Od samih početaka Nespresso je kontinuirano usavršavao čitavo iskustvo ispijanja kafe, a najvišim kvalitetom zrna, dizajnom i doživljajem koji nudi, oblikovao je i samu kulturu uživanja u ovom napitku, širom sveta.

Nespresso ukusi
Nespresso ukusi

Nespresso počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kafe, iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste, a karakteriše ga vrlo strog postupak selekcije zrna, zbog čega samo jedan do dva odsto kafe iz celog sveta zadovoljava ukus, aromu i merila kvaliteta ovog brenda.

Za više informacija posetite sajt www.nespresso.rs, a za savet ili pomoć oko Vašeg Nespresso iskustva, možete se osloniti i na podršku Nespresso call centra, putem broja telefona 0800 253 253.

PR

Od humanitarnih akcija do projekata za zdravije društvo

Tržišni lideri često imaju taj zadatak da svojim poslovanjem budu primeri i da pokreću značajne teme u društvu. Kao najveći trgovinski lanac u zemlji, Delez Srbija upravo je to - kompanija koja odgovorno posluje, ali i osluškuje potrebe svojih kupaca, promoviše zdravije navike u ishrani, brine o životnoj sredini i inicira humanitarne akcije.

PR petak 28.12. 10:54

Tempo nagradna igra

Još samo 9 dana ostalo je do kraja velike novogodišnje nagradne igre! Naime, kako je decembar tradicionalno mesec u kojem se najviše dele i dobijaju pokloni, a kako bi praznično raspoloženje i pripreme za Novu godinu i Božić protekli u još lepšem raspoloženju pobrinuli su se Tempo hipermarketi.

PR četvrtak 20.12. 14:00

Šoljica puna prazničnog raspoloženja

Za mirisna jutra puna optimizma i u Novoj godini, Doncafé je pripremio praznično iznenađenje! Veseli Deda Mrazovi i naš Budiša očekuju vas na poklon šoljici uz koju ćete provesti mnoge trenutke dobrog raspoloženja i uživati u čaroliji slavlja.

PR sreda 5.12. 09:00
strana 1 od 3 idi na stranu