Aktuelno

31.03.2024.

13:54

Ekskluzivno: Restoran Džejmija Olivera u Beogradu na vodi, i predsednik probao lazanje

Restoran iz lanca čuvenog britanskog kuvara Džejmija Olivera "Jamie's Italian" otvoren je u Beogradu.

Izvor: B92

Ekskluzivno: Restoran Džejmija Olivera u Beogradu na vodi, i predsednik probao lazanje
Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

Podeli:

Ovaj čuveni lokal nalazi se u elitnom kvartu Beograda, tačnije u Beogradu na vodi, u Hercegovačkoj ulici, naveli su na oficijelnom sajtu "Jamie’s Italian“.

"Ponosan sam na Jamie’s Italian. Naš sjajan tim je kao velika porodica – brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od izvrsno odabranih namirnica. Odlična hrana, vrhunska energija i prelep ambijent“, izjava je Džejmija Olivera koja je pre samog otvaranja restorana objavljena na zvaničnom sajtu restorana.

Pre nego što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio novog mandatara, oglasio se video-snimkom upravo iz ovog restorana, u kojem je sedeo sa Milošem Vučevićem, Sinišom Malim i sinom Danilom.

Naime, predsednik je naveo da jedva čeka da sazna od Siniše Malog i Miloša Vučevića ko će biti mandatar za sastav nove vlade.

Pored toga, nije krio svoje oduševljenje činjenicom da je Džejmi Oliver, odnosno, jedno takvo svetsko ime, stiglo u glavni grad Srbije.

"Jedino što smo do sada probali jesu lazanje, kažu, na njihov način, a ovo je srpsko domaće Zaječarsko pivo. Sa mnom su predstavnici najviše vlasti u ovoj zemlji", rekao je Aleksandar Vučić.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: