Aktuelno 2

20.03.2024.

8:18

Keli Bruk završava sa karijerom: "Bila sam užasna glumica"

Glumica Keli Bruk otkrila je da je zvanično završila glumačku karijeru.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Keli Bruk završava sa karijerom: "Bila sam užasna glumica"
Profimedia

Podeli:

Keli je takođe glumila u nizu filmova u kojima je imala manje uloge, ali glumica je sada priznala da ne planira da se vrati filmu i da je završila sa tim delom svog života.

"Napustiću glumu. Ne volim da budem predugo odsutna od kuće", rekla je ona za Daily Star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

"Volim da spavam u svom krevetu i moram da se brinem o svom psu. Bila sam užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće."

Keli je srećno udata za Džeremija Parisija, od jula 2022. Zbog toga je Keli jednom prokomentarisala da ne može da zamisli da glumi nečiju ljubavnicu ako do toga dođe.

"Imam jaku ličnost i teško mi je da budem neko drugi", rekla je te se osvrnula na glumu:

"Ranije, kada bi mi rekli da sam udata za nekoga, posle dve nedelje sam stvarno poverovala da sam udata za njega. Bila je to užasna situacija“, objasnila je ona.

"Ne mogu da zamislim da se okrenem Džeremiju i kažem: Otišla sam na šest nedelja i pretvaraću se da sam ljubavnica Rajana Rejnoldsa, je li to u redu? Mislim da to ne bi išlo dobro. Mislim da se ni moj muž ne bi složio sa tim. Bio je to dobar trenutak u mom životu, ali ponekad morate odustati od mnogo toga u životu, ja ne mogu više samo pobeći i biti glumica“, zaključila je ona.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: