Aktuelno 2

19.03.2024.

9:29

"Princ Hari može da bude deportovan iz Amerike" VIDEO

Donald Tramp je najavio kako bi princ Hari mogao da bude deportovan iz Amerike.

Izvor: B92

"Princ Hari može da bude deportovan iz Amerike" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Kandidat za predsednika Amerike, Donald Tramp, istakao je u razgovoru sa Najdželom Faražom kako bi princ Hari mogao da izgubi posebne privilegije, ukoliko se ispostavi da je lagao za upotrebu droge u zahtevu za vizu, prenosi Daily Mail.

Hari je od 2020. u Americi sa Megan i njihovo dvoje dece, Arčijem i Lilibet, a nakon objavljivanja memoara Rezerva, podigao je veliku prašinu u britanskoj, ali i svetskoj javnosti.

S obzirom na to da je u autobiografiji priznao kako je koristio kanabis, kokain i pečurke, Hari bi mogao da bude u problemu jer svako ko podnosi zahtev za vizu u Americi mora da odgovori na pitanje "da li ste ikada bili narkoman ili zavisnik?".

"Moraćemo da vidimo da li vlasti znaju nešto o drogama, a ako je lagao, moraće da preduzmu odgovarajuće mere", rekao je Tramp.

Podsetimo, Tramp je još ranije pričao kako ne bi zaštitio Harija jer je izdao kraljicu.

Inače, princ je u memoarima otkrio kako je koristio marihuanu i kokain, dok mu je ajahuaska pomogla da shvati kako njegova majka želi da on bude srećan.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: