Aktuelno 5

24.04.2024.

8:38

Ćerka Alena Delona pokazala kako on danas izgleda: Otkrila i šta je poručio svima FOTO

Čuveni glumac Alen Delon nedavno je napunio 88 godina, a u centru pažnje se našao zbog dece.

Izvor: B92

Ćerka Alena Delona pokazala kako on danas izgleda: Otkrila i šta je poručio svima  FOTO
Profimedia

Podeli:

Alen Delon lošeg fizičkog zdravlja, dok njegovi sinovi tvrde i da mu slabe kognitivne sposobnosti, međutim, njegova ćerka Anuška je objavila fotografiju svog oca.

"Fotografisala sam tatu u petak ujutro. Uspomena na naše trenutke. Beskrajno sam zahvalna što sam doručkovala s njim. To su jedinstveni trenuci nežnosti u mom svetu grubijana. Pomislila sam kako je lep. S njegovim večito plavim očima, čeličnim pogledom, živopisan, borben, što mi pruža nezamislivu snagu. Moj besmrtnik. Pokazala sam mu fotografiju i pomislio je kako je lepa, tako lepa da sam ga pitala da li mogu da je podelim s vama. S njegovim dopuštenjem, evo je. A na vaše brige odgovara: Ne brinite", napisala je ona ispod objave.

Podsetimo, deca Alena Delona su već neko vreme u centru pažnje zbog sukoba oko toga gde bi proslavljeni glumac trebalo da živi i kako bi trebalo da se brinu o njemu.

Njegovi sinovi su insistirali da se Delon stavi pod pojačano starateljstvo, što je sud i odobrio, dok je ćerka to smatrala nepotrebnim.

Kako se pisalo, sinovi optužuju Anušku da želi oca da premesti u Švajcarsku, gde i sama živi, kako bi imala poreske olakšice oko nasledstva, dok navodno njima prećutuje pravo zdravstveno stanje oca.

Podsetimo, Alen Delon se bori i sa limfomom, a jedno vreme se pisalo i da je tražio eutanaziju.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: