Aktuelno 5

22.05.2024.

14:44

Nikola Rokvić stiže na cilj, pratio ga slavni srpski košarkaš VIDEO

Pevač Nikoa Rokvić pri cilju je u svom hodočašću i on će uskoro stići na ostrvo Egina u Grčkoj.

Izvor: Kurir.rs/b92.net

Nikola Rokvić stiže na cilj, pratio ga slavni srpski košarkaš VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Nemu se danas na ovom putu pridružio naš istaknuti košarkaš i Miroslav Raduljica.

Za manje od dva sata Nikola će do manastira Svetog Nektarija Eginskog na grčkom ostrvu Egini, gde će ga dočekati supruga Bojana Barović, koja se oglasila i rekla da su svi veoma uzbuđeni i jedva čekaju da ga zagrle.

"Trenutno je tri sata po podne i polako se spremam sa decom za Nikolin dolazak, koji očekujemo za dva sata. Mnogo smo uzbuđeni svi, pa i deca, onako osećaju neku promenu da nije to bilo kakvo očekivanje tate, već jednostavno veliki podvig njegov se završava na uspešan način. I ovo je nešto o čemu u ovom danu smo maštali i kada smo se pripremali za ovaj put i poslednjih mesec dana, ali i mnogo, mnogo pre toga. I veoma smo uzbuđeni i onako vladaju velike emocije u nama i mislim da Nikola je još uzbuđeniji. Mislim da sad ima onaj pozitivni adrenalin, kao što ima i sportista kraju, pred pobedu, neke velike utakmice. Ovo je stvarno jedna velika pobeda za nas, za njega, ali i te kako za sve ljude koji su učestvovali u ovoj misiji i ovim putima se ja neizmerno zapalim", rekla je Bojana za Kurir.

Podsetimo, Nikola je u svom hodočašću već prikupio novčana sredstva za dečiju onkologiju u Beogradu, a potom je nastavio da ih skuplja i za kliniku u Nišu. Kako je rekao 16. maja, on je već prikupio potrebnu sumu i pre nego što je stigao do cilja, a na tome se zahvalio svim dobrim ljudima.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: