Aktuelno 5

22.05.2024.

14:44

Nikola Rokvić stiže na cilj, pratio ga slavni srpski košarkaš VIDEO

Pevač Nikoa Rokvić pri cilju je u svom hodočašću i on će uskoro stići na ostrvo Egina u Grčkoj.

Izvor: Kurir.rs/b92.net

Nikola Rokvić stiže na cilj, pratio ga slavni srpski košarkaš VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Nemu se danas na ovom putu pridružio naš istaknuti košarkaš i Miroslav Raduljica.

Za manje od dva sata Nikola će do manastira Svetog Nektarija Eginskog na grčkom ostrvu Egini, gde će ga dočekati supruga Bojana Barović, koja se oglasila i rekla da su svi veoma uzbuđeni i jedva čekaju da ga zagrle.

"Trenutno je tri sata po podne i polako se spremam sa decom za Nikolin dolazak, koji očekujemo za dva sata. Mnogo smo uzbuđeni svi, pa i deca, onako osećaju neku promenu da nije to bilo kakvo očekivanje tate, već jednostavno veliki podvig njegov se završava na uspešan način. I ovo je nešto o čemu u ovom danu smo maštali i kada smo se pripremali za ovaj put i poslednjih mesec dana, ali i mnogo, mnogo pre toga. I veoma smo uzbuđeni i onako vladaju velike emocije u nama i mislim da Nikola je još uzbuđeniji. Mislim da sad ima onaj pozitivni adrenalin, kao što ima i sportista kraju, pred pobedu, neke velike utakmice. Ovo je stvarno jedna velika pobeda za nas, za njega, ali i te kako za sve ljude koji su učestvovali u ovoj misiji i ovim putima se ja neizmerno zapalim", rekla je Bojana za Kurir.

Podsetimo, Nikola je u svom hodočašću već prikupio novčana sredstva za dečiju onkologiju u Beogradu, a potom je nastavio da ih skuplja i za kliniku u Nišu. Kako je rekao 16. maja, on je već prikupio potrebnu sumu i pre nego što je stigao do cilja, a na tome se zahvalio svim dobrim ljudima.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: