Aktuelno 4

15.05.2024.

16:06

Nikola Rokvić skupio sredstva za dečju onkologiju: "Tu nije kraj" VIDEO

Nikola Rokvić već 24 dana pešači do Grčke, do Egine, što predstavlja misiju u sklopu njegove fondacije "Porodica", a njegov prvi cilj jeste obnova Odeljenja dečje onkologije.

Izvor: b92.net/Prva Tv

Nikola Rokvić skupio sredstva za dečju onkologiju: "Tu nije kraj" VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Pevač je danas podelio lepe vesti i otkrio da je skupljen potreban novac za ovu ustanovu, ali on tu ne planira da stane.

"Ljudi, uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sledeći cilj je prikupljanje novca za dečiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i negujete kao nešto najvrednije", poručili su Bojana i Nikola danas, na Međunarodni dan porodice, na društvenoj mreži Instagram.

Tim povodom Bojana se danas uživo uključila u emsiju televizije Prva, "150 minuta".

"Prikupljena su sredstva za dečiju onkologiju, kupuju se aparati i renovira se deo terase. Došli smo do cilja, pre cilja,. Nikola je presrećan, jako smo srećni i zahvalni i ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima koji su učestvovali, pojedincima, kompanijama, svima onima koji su nam omogućili da tako brzo dođemo do tog cilja", rekla je Bojana. Potom je istakla:

"Ono što bih napomenula i što je važno jeste da tu nije kraj, ovo je samo početak. Sredstva koja se dalje prikupljaju će ići Dečijoj onkologiji u Nišu, a nadamo se da će biti i novih ciljeva i sredstava", potvrdila je Bojana Barović.

Izvor: Prva

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: