Aktuelno 1

18.04.2024.

9:35

Bizarna priča o vanbračnoj ćerki Dajane i Čarlsa: Ona bi mogla da bude buduća kraljica?

Nije retkost da u javnosti kruže brojne teorije zavere vezane za kraljevske porodice, naročito kada je u pitanju Velika Britanija.

Izvor: B92

Bizarna priča o vanbračnoj ćerki Dajane i Čarlsa: Ona bi mogla da bude buduća kraljica?
Profimedia

Podeli:

Stara priča o navodnoj vanbračnoj ćerki kralja Čarlsa i princeze Dajane, ponovo je počela da kruži po društvenim mrežama.

Kako je pisala španska Marca, Čarls i Dajana su 1981. godine dobili ćerku, koja se zove Sara Spenser i navodno živi u Americi. Čak se pisalo i da su Vilijam i Hari sami izrazili želju da je upoznaju, a navodno ju je i Kejt upoznala.

"Upoznavanje je dogovoreno, ali samo za suprugu princa Vilijama Kejt Midlton. Bila je vrlo impresionirana kada je videla sličnost između Sare i princeze Dajane", rekao je svojevremeno izvor.

Možda vas zanima

Ukoliko bi to bila istina, onda je Sara buduća naslednica trona, s obzirom na to da je prva rođena.

Priče o njenom rođenju su poprilično bizarne. Navodno je kraljica Elizabeta htela da proveri da li Dajana može da ima decu pa je podvrgla vantelesnoj oplodnji, ali postoji i još sumanutija verzija. Navodno je lekar koji je radio vantelesnu oplodnju, ukrao Dajanine jajne ćelije i Čarlsovu semenu tečnost, pa sve to iskoristio uz pomoć surogat majke.

Nakon što je princeza Dajana poginula, Sara se uplašila za svoj život i od tada živi u Americi.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: