Aktuelno 2

21.04.2024.

14:47

Dajanine reči o kralju Čarlsu i danas odzvanjaju: "Pronašao je žrtveno jagnje, bio je opsednut mnome" VIDEO

Princeza Dajana je često otvoreno govorila o svom životu i nije skrivala emocije, što se svakako kraljevskoj porodici nije dopadalo.

Izvor: B92

Dajanine reči o kralju Čarlsu i danas odzvanjaju: "Pronašao je žrtveno jagnje, bio je opsednut mnome" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Brak princeze Dajane i tada princa od Velsa, Čarlsa, privlačio je mnogo pažnje od prvog dana.

Poznato je bilo da Čarls nije okončao svoju davnu vezu sa Kamilom Parker, a snimak na kom je ledi Di uplakana nakon što je ispratila Čarlsa na put, i dalje ne prestaje da kruži po raznim platformama.

Dajana je pričala o ljubavnom trouglu u kom se našla, a čuven je njen intervju za BBC u kom je o tome detaljno pričala. Koliko je bila iskrena, govori i činjenica da je govorila i o seksualnom životu sa Čarlsom, ali i o tome kako se osećala kada je shvatila da je vara.

"Možda se sećate da ste videli moju fotografiju na kojoj jecam u crvenom kaputu kad je on otišao avionom. To nije imalo nikakve veze s njegovim odlaskom. Najstrašnija stvar se desila pre nego što je otišao. Bila sam u njegovoj radnoj sobi i razgovarala s njim o putovanju. Zazvonio je telefon, to je bila Kamila. Baš pred njegovoj petonedeljni put. Pa sam pomislila da li da budem fina ili da samo sedim ovde?. Pomislila sam da budem fina, pa sam ih pustila i to mi je jednostavno slomilo srce. Još uvek sam bila previše nezrela da razumem sve poruke koje su stizale do mene. A onda mi je neko u njegovom kabinetu rekao da je moj muž tražio da se za nju napravi narukvica", rekla je Dajana.

Profimedia

Nakon toga je poželela da otkaže venčanje jer je smatrala da ne može da se uda za njega, ali nakon razgovora sa sestrama, ipak je odustala od te odluke.

Profimedia

"Bilo je kao da je doneo odluku – i ako neće funkcionisati, neće funkcionisati. Pronašao je devicu, žrtveno jagnje, a na neki način je bio opsednut mnome. Ali bilo je toplo i hladno, toplo i hladno, nikad ne bih znala kako će biti raspoložen, gore-dole, gore-dole", rekla je nesrećna princeza.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: