Aktuelno 21

22.04.2024.

15:12

Nikola Rokvić krenuo peške u Grčku: Razlog njegovog putovanja mnoge je ostavio bez teksta

Poznati pevač Nikola Rokvić krenuo je peške na put do Grčke, ka Egini gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom u istoimenom manastiru, a razlog njegove odluke je human.

Izvor: B92.net

Nikola Rokvić krenuo peške u Grčku: Razlog njegovog putovanja mnoge je ostavio bez teksta
Marija Mladjen/ATAImages

Podeli:

Pred polazak na ovaj humani put, Nikola je sa porodicom posetio Hram Svetog Save, odakle je poslao snažnu poruku.

"Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu", rekao je Nikola u Hramu Svetog Save.

Nikola se mesecima fizički pripremao na ovaj i te kako zahtevan korak, ali sve do danas nije želeo da otkriva za sta se tako naporno sprema i šta će učiniti.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: