Aktuelno 5

20.04.2024.

14:47

Oglasila se sestra bliznakinja Bojane Janković: Ivana Škorić slomljena od bola FOTO

Voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, juče, 19. aprila, oko 19 časova.

Izvor: B92.net

Oglasila se sestra bliznakinja Bojane Janković: Ivana Škorić slomljena od bola FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Ova vest potresla je javnost, a još uvek nisu poznati detalji smrti poznate voditeljke. Međutim, kako su javili mediji, Bojanino telo u trenutku kada je pronađeno bilo je bez tragova nasilja. Uzrok smrti će se utvrditi obdukcijom koja je naložena.

Bojana je iza sebe ostavila dvoje dece, ali i neutešnu sestru bliznakinju Ivanu Škorić koja se sada oglasila na Instagramu povodom njene smrti.

Ona je skupila snage da objavi njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva uz potresne reči.

"Oduvek i zauvek, Ika i Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo", napisala je Ivana.

Od Bojane su se oprostile i brojne kolege, Boško Jakovljević, Ivana Baltić, Biljana Obradović, Rada Radenović i mnogi drugi.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: