Aktuelno 1

20.04.2024.

11:18

Teodora Bjelica se potresnim rečima oprostila od Bojane Janković: "Bila si svetlost koja je obasjala živote"

Voditeljka Bojana Janković preminula je juče u 47. godini. Tačan uzrok smrti još uvek nije poznat, a obdukcija je naložena.

Izvor: B92.net

Teodora Bjelica se potresnim rečima oprostila od Bojane Janković: "Bila si svetlost koja je obasjala živote"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Od prelepe voditeljke su se oprostile mnoge poznate ličnosti, a sada je to učinila i naša poznata glumica Teodora Bjelica.

"Slušam glasovne poruke i tvoj umilni prelepi glas i ne verujem... Bila si svetlost koja je obasjala svačiji život koji si dodirnula. Hvala ti za svaki savet, svaku lepu reč. Putuj sa anđelima i neka ti je laka zemlja",  napisala je Bjelica na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Bojana Janković pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, u petak 19. aprila oko 19 sati. Imala je 47 godina.

Lepa plavuša je popularnost stekla kao voditeljka Pinkove emisije "Siti". Od nje su se oprostile kolege Boško Jakovljević, Rada Radenović, Biljana Obradović i Ivana Baltić, i druge brojne kolege.

Jankovićeva je bila u braku sa članom Beogradskog sindikata Ognjenom Jankovićem sa kojim ima dvoje dece.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: