Aktuelno 2

17.04.2024.

9:20

Princ Hari se vraća u Veliku Britaniju: Kejt i Vilijam ne žele da se vide sa njim

Kako navode britanski mediji, vojvoda od Saseksa će se vratiti u Veliku Britaniju sledećeg meseca, ali da nema u planu da se vidi sa Vilijamom i Kejt Midlton iz "ličnog razloga“.

Izvor: B92.net

Princ Hari se vraća u Veliku Britaniju: Kejt i Vilijam ne žele da se vide sa njim
Profimedia

Podeli:

Hari će u Londonu prisustvovati službi povodom 10. godišnjice Igara Invictus u katedrali Svetog Pavla 8. maja, ali je otkriveno vrlo malo detalja, uključujući i pitanje da li će se vojvotkinja od Saseksa pridružiti svom mužu u Velikoj Britaniji i da li će biti sastanaka između Harija i drugih članova njegove porodice.

"Vilijam i Kejt se veoma svesno fokusiraju na pozitivnost i njen oporavak", rekao je izvor za OK!

Možda vas zanima

"Hari treba da dođe u London početkom sledećeg meseca, ali još uvek nemaju u planu da se sretnu s njim. Pružio je ruku i poslao najbolje želje, ali čini se da bi sastanak mogao biti previše", dodao je izvor.

"Još se raspravlja o tome da li će mu se Megan pridružiti sa decom iz bezbednosnih razloga. Ako se to dogodi, sastanak bi mogao biti zakazan isključivo zbog dece."

Nakon što je princeza od Velsa hrabro podelila vest o njenoj dijagnozi raka, princ Hari i Megan su u izjavi uputili svoje želje za njeno brzo ozdravljenje.

Iako se mnogi možda nadaju ponovnom okupljanju, bivša kraljevska dopisnica Bi-Bi-Sija Dženi Bond ističe zašto sada nije najbolje vreme i zašto bi "najljubazniji“ izbor koji bi Megan mogla da napravi bio da se za sada kloni Velike Britanije.

Možda vas zanima

"Mislim da je malo verovatno da će mu se Megan pridružiti u službi s obzirom na Harijevu zabrinutost za bezbednost i tekuće porodične tenzije. Ne mislim da bi njeno prisustvo olakšalo bilo kakvo pomirenje", rekla je Dženi za OK!

Izvor dodaje da se londonska služba za 10. godišnjicu doživljava kao trenutak da Hari i Megan počnu da se polako vraćaju u javni život.

"Ovaj događaj se smatra veoma važnim delom rehabilitacije Harija i Megan. Na to se gleda kao na važan događaj koji je skoro jednak onome što bi preduzeli članovi kraljevske porodice", rekao je izvor.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: