Aktuelno 0

13.04.2024.

20:59

Britanci imaju nisko mišljenje o kraljevskoj porodici: Evo na kom su mestu princ Hari i Megan Markl

Princ Hari i Megan Markl našli su se među najmanje popularnim članovima britanske kraljevske porodice, prema anketi YouGov.

Izvor: Tanjug

Britanci imaju nisko mišljenje o kraljevskoj porodici: Evo na kom su mestu princ Hari i Megan Markl
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Od 2.004 anketirane odrasle osobe, 31 odsto ima dobro mišljenje o Hariju, a samo 26 odsto ljudi reklo je da ima pozitivan stav o vojvotkinji od Saseksa.

Jedini član kraljevske porodice koji je manje popularan od Harija i Megan je princ Endru, koji je prethodno bio povezan sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, javlja britanski Ekspres.

Anketa, koja je sprovedena ranije ovog meseca, pokazala je da mlađa generacija ima nisko mišljenje o kraljevskoj porodici generalno. Kako se navodi, princ Hari posetiće Veliku Britaniju narednog meseca radi proslave ''Igara nepobedivih'', u kojima učestvuju ratni veterani sa invaliditetom.

Ekspres navodi da nije sigurno da će se Megan pridružiti suprugu, a komentator Ričard Ficvilijams rekao je da je vojvotkinja ''posebno nepopularna u Britaniji'' i da ne očekuje njen dolazak, budući da je poslednji put posetila zemlju prilikom sahrane kraljice Elizabete II.

Popularnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa opala je 2020. godine, kada su odlučili da napuste Britaniju, a intervju koji je bračni par dao voditeljki Opri Vinfi i Harijeva autobiografija ''Spare'', u kojima je par navodno napao kraljevsku porodicu, učinio ih je još manje omiljenim u britanskoj javnosti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: