Aktuelno 2

14.04.2024.

9:34

Megan Markl želi dve stvari od Vilijama i Kejt, u suprotnom – neće dovesti decu u Veliku Britaniju

Megan Markl je postavila dva uslova kraljevskoj porodici ukoliko žele da se i ona pojavi u Velikoj Britaniji.

Izvor: B92

Megan Markl želi dve stvari od Vilijama i Kejt, u suprotnom – neće dovesti decu u Veliku Britaniju
Profimedia

Podeli:

Nakon što je princezi od Velsa, Kejt Midlton, dijagnostikovan rak, ponovo se u medijima pokrenuo narušeni odnos braće, Harija i Vilijama, a kako se navodi, Hari i Megan su za princezinu dijagnozu saznali kad i ostatak sveta.

Poznato je da su u kraljevskoj porodici izgubili poverenje u Megan i Harija, naročito nakon intervjua kod Opre Vinfri, ali i prinčevih memoara u kojima je izneo brojne detalje o porodici.

Navodno, Kejt je pozvala Saseksove u Britaniju kako bi videla njihovu decu, međutim kraljevski biograf Tom Kvin, otkriva kako Megan ipak ima određene uslove za dolazak.

"Hari bi voleo da dođe do pomirenja, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne oseti da je kraljevska porodica dovoljno ljubazna prema njoj i dok joj se ljubazno ne izvine zbog prošlosti, to se neće dogoditi", navodi Kvin.

U predostojećem periodu nam samo ostaje da vidimo kako će se razvijati odnos dvojice braće, kao i da li će Megan Markl popustiti.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

22 h

Podeli: