Aktuelno 0

10.04.2024.

9:34

Čarls i Kamila se sele zbog kraljevog lošeg zdravstvenog stanja?

Kralj Čarls III i kraljica supruga Kamila se pripremaju za napuštanje Klarens Hausa.

Izvor: B92.net

Čarls i Kamila se sele zbog kraljevog lošeg zdravstvenog stanja?
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Britanski kraljevski par, Čarls i Kamila, dosad su vreme provodili u Klarens Hausu, međutim, zbog lečenja kralja Čarlsa oni će se preseliti u Bakingemsku palatu.

Izvori bliski kraljevskoj porodici su još prošle godine govorili kako se radovi u Bakingemskoj palati ubrzavaju, a prema nekim planovima, sve bi trebalo da bude gotovo do 2027. godine, prenosi Hello!

Cilj selidbe je da olakša život kralju kako bi mu sve bilo bliže i lakše da obavlja svoje svakodnevne obaveze, a i kako bi olakšao lečenje, s obzirom na to da se spekuliše kako se ne nalazi u najboljem zdravstvenom stanju nakon otkrivanja karcinoma.

Možda vas zanima

S obzirom na to da je reč o kompleksnom procesu preseljenja, kralj je ovih dana u potrazi za novim članovima osoblja koji će odigrati ključnu ulogu u tome. Njegovi predstavnici objavili su oglas u kojem se traže osobe zadužene za "održavanje, čišćenje i brigu o širokom rasponu enterijera i predmeta, osiguravajući da budu predstavljeni u najboljem izdanju".

U oglasu je takođe navedeno da će zaposleni morati da putuju u druge kraljevske rezidencije tokom cele godine, u trajanju do tri meseca.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: