Aktuelno 41

09.04.2024.

21:05

Ćerka Bena Afleka zvanično promenila ime u muško

Ćerka Bena Afleka i Dženifer Garner i zvanično je promenila ime. Ova 15-godišnjakinja se zvala Serafina Rouz, a sada se predstavlja kao Fin.

Izvor: B92.net

Ćerka Bena Afleka zvanično promenila ime u muško
Profimedia

Podeli:

Tinejdžerka se prvi put javnosti predstavila novim imenom tokom proteklog vikenda tokom komemoracije svom dedi Vilijamu, odnosno ocu Dženifer Garner.

"Zdravo, moje ime je Fin Aflek", rekla je 15-godišnja ćerka slavnog para kada se popela na govornicu u jednoj medostičkoj crkvi u Čarlstonu, nakon čega je pročitala nekoliko stihova iz Biblije.

Serafina, odnosno Fin, kako glasi njeno novo, muško ime, nosila je crno odelo, belo košulju i crnu kravatu, a bila je ošišana skroz na kratko, izgledavši baš poput dečaka.

Ona je, inače, srednje dete Bena Afleka i Dženifer Garner, a par je tokom braka dobio još i ćerku Vajolet En (18) i sina Semjuela (12).

Podsetimo, devojčica je u februaru ove godine iznenadila celokupnu javnost, pojavivši se ošišana praktično na ćelavo i sa roze bojom kose. Ona je ujedno promenila i imidž, počevši da se oblači izrazito muškobanjasto, a sada je, za samo dva meseca, otišla u još drastičnijem smeru.

Inače, Aflekova mlađa ćerka se kao nebinarna osoba deklarisala 2023. godine, kada je i počela da potencira dečački stil odevanja, te da skraćuje kosu. Menjanje imena u Fin "zapečatilo" je njenu transformaciju.

Američki mediji pišu da je na Serafinino rodno opredeljenje u najvećoj meri uticala Ema Munez Lopez, ćerka Dženifer Lopez, pomogavši joj da prihvati činjenicu da je "drugačija". Podsetimo, Džej Lo je u junu 2022. na scenu Blue Diamond Gala događaja izašla zajedno sa ćerkom, predstavivši je uz upotrebu rodno neutralnih zamenica.

Ema i Fin su vršnjakinje i bliske prijateljice, a bile su oduševljene zbog braka njihovih roditelja, pre svega jer su se odlično poklopile i navodno "promenile jedna drugoj živote". Izvori bliski porodici Lopez-Aflek istakli su da su se tinejdžerke "pronašle" jer se obe izjašnjavaju na isti način, odnosno kao nebinarne osobe, što znači da se ne identifikuju ni sa jednim od konvencionalnih polova. Devojčice provode mnogo vremena zajedno, a u par navrata viđene su i kako se drže za ruke.

Podeli:

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: