Aktuelno 1

08.04.2024.

16:29

Poslednja želja princeze Dajane ipak neće biti ispunjena?

Prinčevi Vilijam i Hari su u nikad gorim odnosima, a sudeći po dosadašnjim vestima, njihovo pomirenje se ni ne nazire.

Izvor: B92

Poslednja želja princeze Dajane ipak neće biti ispunjena?
Profimedia

Podeli:

Nakon što je princ Hari i zvanično okrenuo leđa kraljevskoj porodici kada se sa Megan Markl preselio u Ameriku i objavio memoare u kojima je izneo sav prljav veš porodice, jasno je bilo da će se teško pomiriti s bratom.

Navodno, Hari zamera Vilijamu i to što je u javnosti pričao loše o majci, a čak je i podržavao Kamilu sve vreme, čime se stavio u ulogu njenog sina.

Profimedia

Kako prenosi Miror, poslednja želja princeze Dajane izgleda nikada neće biti ispunjena. Naime, Dajana je želela da njeni sinovi budu uvek bliski i spremni da pomognu jedan drugom, s obzirom na to da su u detinjstvu takvi i bili. Ali, nakon svega, Hari i Vilijam su postali skoro neprijatelji.

Možda vas zanima

Poslednjih godina je odnos Harija i Vilijama nikad gori, a u sve je umešana i Megan Markl, s obzirom na to da ju je Hari javno branio od navodnih rasističkih komentara u kraljevskoj porodici.

Možda vas zanima

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: