Aktuelno 10

14.03.2024.

13:59

"Neću da budem jedini princ od Velsa koji nije imao ljubavnicu"

Reči princeze Dajane i danas odzvanjaju, a ono što je rekla o Čarlsovoj ljubavnici, mnoge je podsetilo na trenutne spekulacije oko Kejt Midlton.

Izvor: B92

"Neću da budem jedini princ od Velsa koji nije imao ljubavnicu"
Profimedia

Podeli:

Britanska kraljevska porodica ne može da opstane bez skandala i intriga, ali niko nije očekivao da će se smerna i omiljena princeza od Velsa, Kejt Midlton, naći u centru potencijalne afere.

Nakon što je saopšteno da je Kejt imala abdominalnu operaciju, te da se neće pojavljivati do Uskrsa, jedna po jedna pretpostavka su krenule da se nižu i unose nemir u javnost.

Neki su išli toliko daleko da čak tvrde kako je Kejt u komi, drugi su ubeđeni da princ Vilijam već godinama ima ljubavnicu, ali pravu istinu niko ne zna. Najviše pogađa i to što se zvanična Palata ne oglašava, te na na taj način poštuju pravilo da u jeku skandala je najbolje - ćutati.

Čak postoje pretpostavke i da princeza ima aferu, te se tako spominje Tomas Kingston, nedavno preminuli član šire porodice za koga kažu da je imao nešto sa Kejt.

Ceo niz događaja je podsetio i na tragičnu sudbinu princeze Dajane, njen brak sa Čarlsom koji se nije ni najmanje trudio da sakrije svoju vezu sa Kamilom Parker, a isto tako, ledi Di je često znala u iskrenim intervjuima da govori otvoreno o onome što je muči. Upravo zbog toga su je voleli mnogi, zapravo, svi osim kraljevske porodice.

U jeku trenutnog "skandala" na društvenim mrežama se deli stara izjava princeze Dajane u dokumentarcu "Dajana: Njenim rečima" u kom je otkrila i šta joj je Čarls rekao na pitanje zašto je vara.

Profimedia

"Sećam se da sam rekla mužu: "Zašto? Zašto imaš tu ženu pored sebe?". On mi je odgovorio: "Pa, odbijam da budem jedini princ od Velsa koji nikad nije imao ljubavnicu", rekla je ledi Di.

To je podstaklo komentare "kakav otac, takav sin", pa iako nema zvaničnih dokaza o Vilijamovoj prevari, niko ne može da se ne seti Sare Rouz Čolmondeli, za koju se već godinama priča da ima aferu sa Vilijamom, a čak prema poslednjim pretpostavkama, ona je bila s njim u automobilu odmah nakon skandala sa obrađenim fotografijama Kejt za Dan majki.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: