Aktuelno 4

03.04.2024.

23:11

"Šta ljude briga": Haris Džinović oštro odgovorio na pitanje o razvodu, pa zapevao

Haris Džinović, u jeku priča o njegovom razvodu, istakao je u razgovoru za TV Prva da ne želi da daje komenare o svom privatnom životu, jer ljude to, kako kaže, ne bi trebalo da zanima.

Izvor: B92.net

"Šta ljude briga": Haris Džinović oštro odgovorio na pitanje o razvodu, pa zapevao
Printskrin/ TV Prva

Podeli:

On se nedavno razveo od supruge Meline, nakon čega su se on i njegova porodica našli u centru pažnje medija i javnosti.

Gostujući na TV Prva, on je, pomalo ljutito, istakao da ne želi da priča mnogo dešavanjima u porodici.

"Deca su sa mnom. Ona se odselila, znajući svoje razloge, ja ne znam zašto, to nju treba pitati. To je moj komenatar", rekao je Džinović.

Na komentar voditeljke da se ljudi zbog poslednjih dešavanja interesuju za njega i Melinu, dodaje da ne želi da se "čačka po privatnosti".

"Šta briga ljude kako ja prolazim kroz to. Imaju svoje živote, niti ja ulazim u tuđe živote i gledam šta ko jede i kakav je ko u četiri zida sa svojom ženom ili mužem. Tako ja ne dam da se čačka po mojoj privatnosti, to je moj stav", istakao je Haris u emisiji Exkluziv night.

On je prethodno izjavio da su "izrodili decu i nastavili dalje"

"Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Šta me briga koliko ima godina, koliko je mlađa. Bilo nam je dobro. Izrodili smo decu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to. E sad, koliko je to bilo namešteno, koliko se folirala, ne znam, ali je izgledalo iskreno" istakao je Haris, ali nije želeo da komentariše ko je bolji roditelj.

On je potom u studiju zapevao svoju poznatu pesmu, "Ja ništa više nemam".

Možda vas zanima

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: