Aktuelno 30

02.04.2024.

8:06

Opšti haos na Senjaku: Melina upala Harisu u vilu, pevaču oduzet pištolj

Pevač Haris Džinović razveo se od supruge Meline, međutim problemima nikad kraja.

Izvor: Kurir.rs

Opšti haos na Senjaku: Melina upala Harisu u vilu, pevaču oduzet pištolj
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Sinoć je došlo do neočekivane situacije u vili u kojoj Haris živi sa decom, a iz koje se Melina iselila.

Haris je priznao da je njegova bivša supruga došla u vilu nenajavljena, dok je on bio van kuće, a zatim ga sačekala za stolom. Haris je potom pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma.

"Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja'", ispričao je Haris i dodao:

Možda vas zanima

"Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio", dodao je pevač.

Kako ističe, njegovo ponašanje ni u jednom trenutku nije prešlo granicu pristojnog.

Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, a policija je Harisu potom oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Možda vas zanima

"Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta", rekao je Haris, pa otkrio šta je sa pištoljem, koji se pominje u priči.

"Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju", ispričao je naš popularni pevač, piše Kurir.

Podeli:

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: