Aktuelno 3

02.04.2024.

11:12

Melina i Haris Džinović završili u policiji: Pljušte međusobne optužbe, oglasilo se tužilaštvo

Haris Džinović sinoć je pozvao policiju nakon što je njegova bivša supruga Melina Džinović nepozvano ušla u porodičnu kuću na Senjaku.

Izvor: B92.net

Melina i Haris Džinović završili u policiji: Pljušte međusobne optužbe, oglasilo se tužilaštvo
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Nakon što je i Melini i Harisu Džinoviću izrečena mera zabrane prilaska, oglasilo se tužilaštvo i navelo da se mera ne produžava zbog toga što ne postoji rizik od nasilja u porodici.

Nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

Možda vas zanima

Da podsetimo, Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vili na Senjaku i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepoznavana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

Možda vas zanima

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića. nakon toga i Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: