Aktuelno 12

02.04.2024.

10:06

Haris Džinović pet sati davao izjavu o upadu Meline u vilu

Haris Džinović je prošle noći pozvao policiju i rekao da mu se u kući nalazi bivša supruga Melina i da ju je zamolio da izađe ali da je ona to odbila da uradi.

Izvor: Telegraf, Blic

Haris Džinović pet sati davao izjavu o upadu Meline u vilu
M.P./ATAImages

Podeli:

Haris i Melina pozvani su u policijsku stanicu da daju iskaz, a kako navodi Telegraf njima je izrečena hitna mera zabrane prilaska jedno drugom.

Kako navode, obavešteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izveštaj o ovom slučaju.

Harisa Džinovića je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati, piše Blic.

Možda vas zanima

"Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno!", rekao je Haris za Blic i dodao:

"Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog", zaključio je on.

Takođe, uočeno je da je Melina prošla automobilom pored sina i da mu se nije javila, sa kojim ona, kako Haris kaže, određeni period ne razgovara, preneo je Blic.

Možda vas zanima

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: