Sigurno dete, sigurna vožnja

Briga o vašoj bebi i njenoj koži počinje od trenutka kada zajedno napustite bolnicu i više nikada ne prestaje. Pored toga što se brine o zdravlju bebine kože, svaki roditelj se brine i o bezbednosti i sigurnosti svog deteta. Postoje trikovi i olakšice koje možete primeniti kako biste smanjili rizik i osigurali bezbednost svog deteta, a za kožu i komfor - postoje Pampers Pants pelene na navlačenje! Pampers Pants pelene sa elastičnim pojasom oko struka i bez traka na lepljenje, navlače se lako i u samo jednom potezu, dok savršeno pristaju vašoj bebi i obezbeđuju do 12 sati suvoće.

Zdravlje

Izvor: PR

Sreda, 27.06.2018.

12:33

Default images
Foto: Promo

Evo nekih trikova i olakšica koje vam mogu pomoći da osigurate bezbednost svoje bebe u automobilu:
  • Gde je vaša beba - Pre nego što startujete svoje vozilo, proverite gde se tačno nalazi vaša beba.
  • Nabavite dečije sedište - Vaša beba ili odojče treba uvek da se vozi na zadnjem sedištu, u dečijem sedištu, pogotovo ako vaš auto poseduje vazdušni jastuk.
  • Vrata moraju biti obezbeđena zaštitnom bravom za decuVrata se ne smeju otvarati sa unutrašnje strane. Taster koji aktivira ovu opciju uglavnom se nalazi kod mehanizma zaključanja vrata, koji je skriven kada su vrata zatvorena.
  • Zaštitite prozore - Koristite automatske brave za vrata i prozore kako biste obezbedili svoje dete i pobrinuli se da ne baca stvari kroz prozor.
  • Pazite na prste svog deteta - Ako koristite automatske prozore, uvek se pobrinite da ne priklještite prste svog deteta.
  • Zaštita od sunca - Pobrinite se da vaša beba nije direktno izložena suncu. Na primer, koristite navlake za prozore.
  • Bez pušenja - Neka vaš automobil bude nepušačka zona.
  • Nikada ne ostavljajte svoju bebu samu u kolima! - Čak ni na minut! Koristan trik je da ostavite otvorena vrata od automobila, dok ne iznesete svoju bebu.
  • Uvek mislite na svoju bebu - Naravno, malo je verovatno da biste ikada zaboravili svoju bebu u kolima, ali takvi slučajevi su se dešavali ranije. Jedan od načina koji vam pomaže da se setite jeste da ostavite torbu na zadnjem sedištu ili da gledate u prednji retrovizor.


Pratite ove korake kako biste učinili svoj automobil sigurnim za dete, koje će sada moći bezbedno da uživa u vožnji zahvaljujući vama i Pampers Pants pelenama na navlačenje.

Za svaki slučaj, ponesite sa sobom i Pampers Splashers, pelene za plivanje koje prijanjaju kao kupaći kostim a štite kao Pampers pelene, koje su idealne ako vaša beba dobije priliku da se igra u vodi.

Uživajte u letu uz Pampers Pants i Pampers Splashers!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: