Ishrana 0

12.03.2024.

13:34

Milica iz MasterChefa dala savet: Zdravo, slatko i izuzetno za organizam

Milica Krstić napustila je šou MasterChef Srbija prošle nedelje. Mnogima je bila i favorit, a i sama je, naravno, želela što duže da ostane u takmičenju.

Izvor: B92.net/TV Prva

Milica iz MasterChefa dala savet: Zdravo, slatko i izuzetno za organizam
Shutterstock/ NIKCOA

Podeli:

Kako je rekla, u epizodi kada je ispala se možda i previše opustila i desilo se da joj se cvekla, koja je trebalo da bude glavna, ne oseti.

“Iako sam imala 3-4 komponente od cvekle. Čak i kečap od cvekle sam pravila. Na to sam baš ponosna. Ispao je super, ali okej, stvarno sam pogrešila”, kazala je ona.

Kako kaže, sudija Filip joj je posebno svojim sugestijama pomogao da unapredi kuvanje i sada mnogo drugačije gleda na smišljanje i celu pripremu jela.

Milica je i imunolog, a zbog nekih ranijih zdravstvenih problema pazi i šta jede, te je dala i savet gledaocima za imunitet.

“Svež đumbir iseckajte sitno, dodajte kašičiu  cimeta, kašičicu kurkume i kašičicu meda. Možete u to da dodate recimo kokosovo ulje, ako vam je previše gusto, to umešate u pastu, kašičicu toga pojedete, prelepo je, zdravo je, slatko je. Ja to jedem kao zameno za slatko, izuzetno je dobro za organizam“, rekla je Milica.

Celo gostovanje pogledajte u videu:

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: