Nova vest

ostavka

Svet

Predsednik Južne Koreje ostaje na vlasti? "To zavisi od njega"

Privremeni lider vladajuće južnokorejske Partije moći naroda odbacio je danas spekulacije da bi predsednik Jun Suk Jeol mogao dobrovoljno da podnese ostavku pre donošenja sudske presude u vezi njegovog opoziva, ocenivši da bi to bilo nerealno i neprikladno.

14:45

17.2.2025.

416 d

Svet

Rasipa se kolumbijska vlada: Šesta neopoziva ostavka

Kolumbijski ministar odbrane Ivan Velaskez danas je podneo neopozivu ostavku na tu funkciju, postavši šesti visoki zvaničnik koji je napustio funkciju u okviru rekonstrukcije vlade kolumbijskog predsednika Gustava Petra.

17:34

11.2.2025.

422 d

Region

Rama jasan: Zaboravite moju ostavku

Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod.

12:40

11.2.2025.

423 d

Svet

Direktna poruka: Odlazi

Vođe izraelskih opozicionih partija pozvale su danas premijera Izraela Benjamina Netanjahua da sledi primer načelnika Generalštaba general potpukovnika Hercija Halevija i podnese ostavku.

18:45

21.1.2025.

443 d

Svet

Sve je veći pritisak: Trudo podnosi ostavku? FOTO

Sve više kanadskih poslanika traži ostavku premijera Džastina Trudoa, a više od 50 poslanika njegove vladajuće Liberalne partije iz provincije Ontario saglasilo se da Trudo mora da se povuče sa funkcije, javili su kanadski mediji.

21:52

23.12.2024.

472 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Razgovarali Starmer i Tramp

Britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da je razgovarao telefonom sa američkim predsednikom Donaldom Trampom o vojnim sposobnostima i logistici kretanja brodova kroz Ormuski moreuz.

13:31

10.4.2026.

17 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

MasterChef Srbija

Ognjen nedvosmislen: "Drago mi je što ide kući"

Kome je drago što je otišao kući, a ko je njegovim odlaskom izgubio podršku? Ko misli da će tim Jug-Istok prodisati, a ko misli da će biti u “još većem paklu”.

23:09

9.4.2026.

14 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu