Nova vest
close

Milo Đukanović

Region

Krivična prijava Milu Đukanoviću

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore formiralo je predmet protiv bivšeg premijera Mila Đukanovića povodom krivične prijave koju je protiv njega podneo Momo Koprivica, potpredsednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju.

16:17

25.8.2025.

102 d

Region

"Ja sam Crnogorac, a ne Milogorac, a Milo..."

Predsedik Pokreta za promene (PzP) Crne Gore Neboj Medojević izjavio je da je nezavisnost Crne Gore iskorišćena kao politički instrument zaštite Mila Đukanovića od krivičnog progona zbog navodne povezanosti sa italijanskom mafijom.

13:48

4.6.2025.

184 d

Region

U Nikšiću kamenovan automobil gradonačelnika Trebinja

Tokom završne konvencije koalicije "Za budućnost Nikšića" na nikšićkom Trgu slobode, za sada nepoznati počinioci oštetili su nekoliko putničkih automobila medju kojima je kamenovano i službeno vozilo gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića.

12:03

9.4.2025.

240 d

Region

Milo Đukanović: "Dabogda oči jedni drugima povadili"

Bivši crnogorski predsednik i aktuelni počasni predsednik DPS-a Milo Đukanović komentarisao je predaju liste Demokrata za lokalnim izborima u Nikšiću, primetivši da tom prilikom nisu prisustvovala njihova dva prva čoveka, te da u toj stranci vlada sukob.

16:11

21.3.2025.

259 d

Region

Podneta prijava protiv Mila Đukanovića

Potpredsednik Vlade Crne Gore za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica podneo je Specijalnom državnom tužlaštvu krivičnu prijavu protiv Mila Đukanovića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

19:55

6.3.2025.

274 d

Region

"Milo, izvini"

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević osvrnuo se na današnje saopštenje Agencije za sprečavanje korupcije (ASK), da je bivši crnogorski lider Milo Đukanović prekršio Zakon o sprečavanju korupcije.

18:57

12.2.2025.

296 d

Izdvajamo

Info - B92

Život - B92

Aktuelno

Skandal u FBI: Agenti voze pijane drugarice?

Direktor FBI-ja Kaš Patel je više puta naredio članovima obezbeđenja koji štite njegovu devojku da isprate jednu od njenih navodno pijanih prijateljica kući nakon noćnog izlaska u Nešvilu, piše MS NAU, prenosi Klix.ba.

19:53

5.12.2025.

1 h

Latest Novo Sport Sport b92 Video Video Menu Menu