Šta nam sve donosi nova Samsung Galaxy A serija telefona

Kompanija Samsung Electronics nedavno je predstavila nove modele popularne Galaxy A serije - Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

14:07

Šta nam sve donosi nova Samsung Galaxy A serija telefona
Foto: Promo

animalo nas je koje su sve novine u odnosu na prošlu A seriju – pa da krenemo redom...

Moćan ekran, brz 5G i dugotrajna baterija

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unapređena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svetlosti. Uz unapređen Vision Booster i stopu osvežavanja od 120 Hz, ovi ekrani su verni pratioci korisnika pri promeni uslova osvetljenja.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G takođe garantuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja bezbednosnih funkcija. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijim softverima i bezbednosti radi maksimalnog veka korišćenja pametnog telefona.

Unapređeni kreativni alati za uređivanje

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih video poziva, Galaxy A54 nudi neverovatne detalje zahvaljujući 32MP prednjoj kameri.
Foto: Promo
Novi pametni telefoni prave video snimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unapređenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Čak i ako im ruke nisu stabilne ili snimaju u pokretu, korisnici mogu da budu sigurni da će napraviti neverovatan sadržaj. Za avanture kada padne noć i u uslovima slabog osvetljenja, noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja širenjem veličine piksela kamere.

Prvi put na najnovijim uređajima Galaxy A serije, korisnici sada mogu lakše ukloniti neželjene senke i odsjaje zahvaljujući unapređenim alatima za uređivanje.
Foto: Promo
Napredne bezbednosne funkcije

Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne bezbednosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podele važne fajlove koji sadrže osetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava deljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Još jedna odlična vest je da ako kupiš neki od ova dva modela u periodu od 22.3 do 9.4. ili do isteka zaliha možeš dobiti na poklon slušalice Samsung Buds Live. Više o akciji možeš saznati na linku https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-a-series-2023/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: