Samsung ima poruku za iPhone korisnike VIDEO

Rivalitet između Android proizvođača s jedne i Applea, kao jedinog zastupnika iOS-a, stalno je prisutan. Naročito je prisutan između Samsunga i Apple-a. Samsung je u poslednja 2-3 meseca u par navrata provocirao Apple i iPhone, ali izgleda da im to nije bilo dovoljno.

Tehnopolis

Izvor: B92, Bajtbox

Petak, 16.12.2022.

15:45

Samsung ima poruku za iPhone korisnike VIDEO
Foto: AronX / Shutterstock.com

Južnokorejska kompanija objavila je novu reklamu s porukom za iPhone korisnike.

Samsung očigledno smatra da postoji mnogo ljudi koji se dvoume i ne znaju da li da izaberu Apple ili Samsung.

Zbog toga je kompanija objavila novu reklamu pokušavajući da na svoju stranu privuče one koji se dvoume između Samsunga i Applea. Reklama jednostavno prikazuje osobu koji sedi na ogradi, koja bi mogla da predstavlja neku prekretnicu u smislu na koju će stranu on otići, a Samsung kaže "Galaxy vas čeka". Vreme je da napustite ogradu i kada kupite Samsung Galaxy Z Flip 4, očigledno je da ćete privuči pažnju korisnika Applea uređaja zainteresovanih za vaš novi uređaj, navodi se u reklami.

Naravno, čitava poenta reklame je da Samsung ima telefon sa savitljivim ekranom, a da ga Apple nema.

Ovo nije prvi put da Samsung provocira Apple. Navodi se i da će onaj obožavatelj Applea iz reklame morati da sačeka Galaxy Z Fold 5 i Z Fold 6, kao i dvije generacije Galaxy Z Flipa, prije nego što stigne Appleov fleksibilniu uređaj.

Pored toga, Samsung je provocio Apple uoči i nakon predstavljanja iPhone 14 serije. U jednoj od tih reklama prikazani su Samsung Galaxy Z Fold 4 i Samsung Galaxy S22 Ultra i porukama da će kamera s najboljom rezolucijom biti u tuđem džepu, da će se svi okretati za telefonom, ali ne iPhoneom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: