Tehnopolis

Utorak, 25.07.2023.

18:30

Samsung Galaxy Watch 6 će moći da meri temperaturu kože i hrane

Samsungove serije Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 među najpopularnijim su Wear OS pametnim satovima za korisnike Androida. Opremljeni su korisnim funkcijama, ali im se stalno dodaju nove.

Izvor: index.hr

Samsung Galaxy Watch 6 će moći da meri temperaturu kože i hrane
Foto: AronX / Shutterstock.com

Samsung je osim dolaska WhatsAppa na Wear OS najavio i da nova aplikacija Samsung Wallet i aplikacija Thermo Check također dolaze na nove Galaxy satove. Kompanija je takođe potvrdila da će serija Galaxy Watch 6 podržavati merenje temperature.

Samsung je najavio da Samsung Wallet dolazi i za Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5. Samsung Wallet kombinuje Samsung Pay sa Samsung Passom. Ne samo da vam omogućava plaćanje pomoću povezanih kartica već sadrži i ključne informacije poput ličnih karata i pasoša. Funkcionalnost dobro radi na Samsung Galaxy telefonima, a isto se sada može omogućiti i na satovima, pod pretpostavkom da ste upareni sa Samsung Galaxy telefonom.

Galaxy Watch 4 ne podržava aplikaciju Thermo Check

Nova aplikacija Thermo Check trebalo bi da stigne na Galaxy Watch 5 seriju nakon što debituje na dolazećim Galaxy Watch uređajima. Nova aplikacija Thermo Check korisnicima će omogućiti merenje temperature okoline, uključujući obroke, temperaturu mora i druge stvari. To se radi putem IC senzora temperature, tako da nije potreban fizički kontakt.

Uz najavu, Samsung je potvrdio da će serija Galaxy Watch 6 podržavati i merenje temperature. Serija Galaxy Watch 5 podržava merenje temperature kože za praćenje menstrualnog ciklusa, stoga je lepo videti da se funkcionalnost merenja temperature proširuje. Galaxy Watch 4 ne podržava aplikaciju Thermo Check jer nema potreban hardver.

Očekuje se da će Galaxy Watch 6 serija debitovati 26. jula na Samsung Unpacked događaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

17 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: