Tehnopolis

Utorak, 28.11.2023.

14:40

Mnogi ne znaju za ove iPhone trikove: Da li ih vi koristite? VIDEO

Tyler, bivši radnik kompanije Apple, šokirao je korisnike iPhonea svojim trikovima i savetima koje je podelio putem TikToka.

Izvor: index.hr

Mnogi ne znaju za ove iPhone trikove: Da li ih vi koristite? VIDEO
Foto: Gabo_Arts / Shutterstock.com

U svom videu, koji ima više od 14,2 miliona pregleda, Tyler je podelio trikove za koje je pretpostavljao da su poznati svima. Ali, reakcije su pokazale da to nije bio slučaj.

Prvo je Tyler pokazao korisnicima kako da snimaju video dok su još uvek na foto ekranu kamere. Osim toga, demonstrirao je i kako da se skrati tastatura za one koji teško koriste ekran jednom rukom.
@hitomidocameraroll How many of these did you know and be honest. #apple #iphone #iphonetips #iphonetricks #ios #ios17 #tech #trythis #iphonesettings ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱
Tehnički stručnjak takođe je korisnicima pokazao kako da dodaju komentar tokom snimanja ekrana pomoću tajnog tastera. Ali, među svim savetima jedan je izazvao šok – i bio je iznenađujuće jednostavan. Tyler je otkrio da, odlazeći u Notesi, možete da protresete iPhone kako biste poništili grešku prilikom kucanja.

Tyler je u videu rekao: "Ako slučajno izbrišete nešto, samo protresite telefon i pojaviće vam se opcija za poništavanje".
@hitomidocameraroll How many did you know this time? #apple #iphonetips #iphone #ios #iphonetricks #ios17 #trythis #settings #tech ♬ Golden Hour: Piano Version - Andy Morris
Ovaj trik je najviše oduševio korisnike: "Izgubio sam toliko beleški ne znajući za poništavanje", "Pitao sam se zašto poništavanje kuckanja nasumično iskače", pisali su ispod videa.

I dok neki tvrde da su već znali sve ove trikove, većina prvi put čuje za njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: