Mask odgovorio posle 154 dana: "Ukradi nam ime, verovatno nećemo da te tužimo"

Upornost se ponekad zaista isplati - ovo je dokazao i bugarski programer Ljubomir Vladimirov.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

11:31

Mask odgovorio posle 154 dana:
Foto: JAVIER ROJAS/PI/Profimedia

Naime, Vladimirov je na svom Twitter nalogu pitao Ilona Maska da li može da koristi njegov lik i logo za video-igru koju razvija. Radnja video-igre zasniva se na Maskovoj kompaniji SpaceX i i planu da se kolonizuje Mars, gde bi i Mask bio jedan od likova.

"Dragi Ilone. Ja sam developer video-igara, i trenutno radim na jednoj u kojoj ste vi i SpaceX. Ako mislite da je to u redu, sve što mi treba je vaša potvrda da smem da koristim vaše ime i logotipe. Objavljivaću ovo godinu dana, svaki dan, dok ne dobijem odgovor. 154/365", napisao je Ljubomir, označivši tako 154. objavu.

Posle 22 nedelje, odnosno 154 dana, Mask mu je konačno i odgovorio.

"Možeš da nam ukradeš ime/logotipe, i verovatno nećemo da te tužimo", napisao je u svom stilu.

Nakon ove Maskove objave, Vladimirov je odgovorio "Dobro, onda se vraćam na posao", ali je i rekao da će mu platiti 80% profita ukoliko video-igra zaista bude uspešna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: