Isporuke iPhone telefona i dalje u padu

Prošle godine su analitičari predviđali da prodaja iPhone telefona mora početi da pada, i to se i desilo. Početkom godine Apple je izvestio o prvom padu prodaje iPhone telefona, ali su se stvari za kompaniju iz Kupertina nastavile u lošem smeru jer se ovaj trend ponovio.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2016.

19:06

Isporuke iPhone telefona i dalje u padu

Tokom nedavnog finansijskog izveštaja, kompanija Apple je otkrila da prodaja iPhone telefona nastavlja da pada.

U prethodnom tromesečju prodato je 40,4 miliona iPhone telefona, što je pad u odnosu na prošlogodišnjih 47,5 miliona telefona. Zanimljivo je da je i pored pada Apple premašio predviđanja analitičara, istina za malo. Očigledno je da je ovo zahvaljujući iPhone SE telefonu koji je privukao korisnike koji žele manji i pristupačniji iPhone.

Ako je tačna glasina da ovogodišnji iPhone telefon neće doneti velike promene kako se mnogi nadaju, postoji dobra šansa da prodaja iPhone telefona nastavi da pada.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: