Tehnopolis

Sreda, 29.11.2023.

08:47

Influenser sklopio funkcionalan računar u automobilskoj gumi VIDEO

Popularni TikToker Kayjayohpcs je kreirao funkcionalan PC u automobilskoj gumi, a za to je iskoristio neverovatane komponente, uključujući i procesor od nekoliko hiljada dolara.

Izvor: B92

Default images

@kayjayohpcs Go check out @Carterpcs Build and well vote it out #cartok #gamingpc #pcs #techtok #carterpcs #kayjayohpcs ♬ Cash Shit - Thothkan
Dva tehnološka TikTokera, Carterpcs i Kayjayohpcs, su se dogovorila da kreiraju serijal u okviru kojeg će jedan drugog da nadmaše u kreiranju računara u nečemu nekonvencionalnom.

Carterpcs je za Kayjayohpcs-a izabrao da svoju PC kreaciju sklopi u okviru automobilske gume, a za to je morao da iskoristi i AMD Threadripper procesor koji košta 2.00 dolara.

Kayjayohpcs je na TikToku i YouTubeu objavio konačan dizajn mašine.

Video pokazuje da je nakon smeštanja AMD Threadripper CPU-a na ogromnu matičnu ploču, a potom je na sve prikačeno napajanje, AIO kuler, RAM i RTX 4070 grafička karta.

Sve ovo je smešteno u automobilsku gumu i nakon pokretanja je savršeno funkcionisalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: